Safecracker

Preview
Review
Special
Download
Trailer
Voortaan ook kluizen kraken op de DS

Voortaan ook kluizen kraken op de DS


21 July 2009 1:37 | Nieuws | pieterm | 0 reacties

Spelontwikkelaar The Adventure Company heeft aangekondigd dat haar puzzelspel Safecracker momenteel in productie is voor Nintendo DS. Van de titel werden ondertussen al twee versies op de markt gebracht, meer bepaald een voor pc en voor Nintendo Wii. Deze zagen respectievelijk in 2006 en 2008 het daglicht. De Nintendo DS-versie van Safecracker mogen we tijdens het vierde kwartaal van 2009 in de winkelrekken verwachten.

 

In Safecracker rekent de familie Adams op jouw diensten als kluizenkraker. Mr. Duncan W. Adams, een miljardair, is namelijk overleden en zijn testament slingert ergens in het grote herenhuis rond. Echter zijn er meer dan dertig kluizen in de woning aanwezig waarin het document verstopt kan zitten. Je zal met andere woorden een hele klus hebben om de nabestaanden te helpen bij hun zoektocht naar de vele miljoen van de heer Duncan. De eerste twee screenshots van de Nintendo DS-versie werden alvast vrijgegeven.

Informatie over Safecracker


Releasedatum: 19-03-2010
Ontwikkeld door: Dreamcatcher
Uitgegeven door: Jowood
Genre: Strategy
SinglePlayer
Beschikbaar op: pc nds wii
Age 3+
 

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

0

0


Al 1 stem
Positie op de 9Lives ranking # (no rating) [?]
0 members willen dit spel. Voeg dit spel toe aan mijn wenslijst » 0 members hebben dit spel. Voeg dit spel toe aan mijn collectie »

Top Artikelen over deze game

Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website