9lives

De releases van maart 2012


Geschreven door LouGarou

Special | 07-03-2012 -

Vorige maand werden de centjes goed gespendeerd, met ondere andere de release van Sony's nieuwste handheld, de PlayStation Vita. Wie echter nog geld over heeft na de drukke (en dure) maand februari, heeft ook nog enkele games om in de maand maart naar uit te kijken. We stellen dus maar al te graag een lijst op met gametitels die deze maand verschijnen. 

2 maart

 • Mario Party 9: Mario brengt al zijn vrienden nog eens samen voor een stevig feestje. Helaas worden de plannen lichtjes gewijzigd door de snode bedoelingen van Bowser. De sterrenhemel is leeggeroofd en enkel door met zijn allen de achtervolging in te zetten, kunnen ze misschien de hemel terug vullen met vele schitterende sterren. (Wii)
 • SSX: Deze game zet de SSX-serie opnieuw op de kaart. Strijd zowel tegen andere boarders als tegen de bergen. Spelers volgen het verhaal van een team dat probeert om als eerste de meest gevaarlijke bergen ter wereld te overwinnen (Xbox 360, PS3)

 

6 maart

 • Unit 13: Unit 13 is specifiek ontworpen voor harde, snelle third-person shooter gameplay met twee analoge sticks én unieke touchscreen gameplay op de PlayStation Vita. Kies één van de zes beschikbare Operatives met elk zijn eigen unieke vaardigheden en schiet in actie in 36 actievolle missies op negen unieke locaties. (PS Vita)


7 maart

 • I Am Alive: Dit spel brengt ons naar een postapocalyptische wereld waarin het gros van de mensheid vernietigd werd. Eén man probeert daarin te overleven tijdens een zoektocht naar zijn vermiste vrouw en kinderen. (Xbox 360, PS3)
 • Twisted Metal: De reeks is al sinds 1995 behoorlijk berucht vanwege de combinatie van postapocalyptische races, meedogenloze vuurgevechten, een geheel eigen visuele stijl en gitzwarte humor. Nu is het tijd om ons opnieuw aan te sluiten bij een bizarre groepering naar keuze (de Clowns, de Skulls, de Preachers of de Dolls) en deel te nemen aan een behoorlijk geschifte racewedstrijd. (PS3)

 


 

8 maart

 • Metal Gear Solid 3D: Snake Eater: Hideo Kojima's legendarische serie sluipt naar de Nintendo 3DS in de vorm van Metal Gear Solid: Snake Eater 3D, een 'stealth action'-spel dat is ontworpen om de unieke mogelijkheden van het draagbare spelsysteem ten volle te benutten. (3DS)
 • Mass Effect 3: Epische third-person shooter RPG, die het verhaal van Mass Effect 2 verderzet. Versla de Reapers voor eens en voor altijd en beleef een episch sci-fi avontuur met vertakkende verhaallijnen en meerdere eindes, bepaald door jouw keuzes doorheen de game en zijn twee voorgangers. (Xbox 360, PS3, pc)

 

9 maart

 • Street Fighter x Tekken: Street Fighter x Tekken biedt je de ultieme tag team fighting game met iconische personages uit beide reeksen. De game engine van Street Fighter IV is nog verder verfijnd en met de toevoeging van nieuwe gameplay elementen is dit gegarandeerd een game die zowel de Street Fighter- als de Tekken-fans zal bekoren. (Xbox 360, PS3)

13 maart

 • Shoot Many Robots: Nadat een fabriek honderden kwaadaardige robots begint te produceren krijg jij, P. Walter Tugnut, de opdracht om deze monsters uit te schakelen. Dankzij een verscheidenheid aan wapens en genoeg personaliseringsmogelijkheden om jouw personage aan te kleden kan het ontwikkelen van robots stoppen. Dit downloadbaar spel laat tot maximaal vier spelers in co-op toe. (Xbox 360, PS3)
 • Warp: Deze downloadbare titel draait rond een kleine, oranje alien genaamd Zero die gevangen werd genomen in een duister onderwatercomplex waar sadistische wetenschappers allerlei experimenten uitvoeren. Gelukkig voor Zero heeft hij een speciale gave. Hij kan immers teleporteren over een korte afstand zodat muren geen obstakel meer vormen. Aan jou om je een weg naar buiten te banen. (PS3, pc)

 


14 maart

 • Journey: Dit avonturenspel moet een interactieve parabel worden waarin jij als speler anoniem in een online spelwereld gedropt wordt. Wanneer je ontwaakt, merk je dat je in een woestijn bent en er geen ontkomen is aan het zand. Jouw doel: een mysterieuze bergtop in de verte. Gaandeweg kom je erachter wat de reden van je bestaan is en ontdek je ruïnes die nog meer geheimen prijsgeven. Aan jou om deze vreemde reis alleen te maken, of samen met andere spelers die je gaandeweg tegen komt. (PS3)

 

15 maart

 • Silent Hill HD Collection: De Silent Hill HD Collection combineert twee huiveringwekkende Silent Hill titels van de vorige consolegeneratie en brengt hen het HD tijdperk binnen op PlayStation 3 en Xbox 360. Dankzij de upgrade naar high definition graphics kunnen zowel de oude als de nieuwe fans opnieuw genieten van twee van de beste delen uit de reeks, namelijk Silent Hill 2 - Restless Dreams en Silent Hill 3. (Xbox 360, PS3)
 • FIFA Street: Speel op straat met echte straatvoetbalsterren, voetbaliconen zoals Wayne Rooney of zet jezelf in de game. Je kunt overal spelen; van Amsterdam tot de stranden van Rio de Janeiro. Dankzij de revolutionaire Player Impact Engine van FIFA 12, met het compleet nieuwe ATTACK-dribbelsysteem, levert FIFA Street een arsenaal aan ongekende dribbelmoves en twee keer zoveel skillmoves als in FIFA 12. (Xbox 360, PS3)
 • Silent Hill: Downpour: Als een busje met gevangenen verongelukt, kruimt Murphy Pendleton als enige overlevende uit het gehavende wrak. Het ongeluk markeert het begin van een ware psychologische thriller in het gelijknamige stadje. Monsters maken de straten onveilig en als ex-gevangene beschik je niet meteen over voor de hand liggende wapens om jezelf te verdedigen. (Xbox 360, PS3)

 

 

16 maart

 • Bit.Trip Complete (Wii)
 • Bit.Trip Saga (3DS)
 • Inazuma Eleven 2 Firestorm/Blizzard: Inazuma Eleven 2 levert opnieuw een unieke mix van RPG-elementen en spannende voetbalactie. Net als in het voorgaande deel, gebruik je de stylus om de actie op het veld en de bewegingen van je spelers te besturen. Tik en wrijf met je stylus op het scherm om de richting van je spelers te veranderen, op doel te schieten of je tegenstander onder druk te zetten. Met zo'n 1500 spelers om te ontmoeten en te rekruteren, ben je wel even bezig voordat je een superteam hebt gevormd dat sterk en evenwichtig genoeg is om de Alius Academy te verslaan in een zinderende finale. (DS)
 • Rayman: Origins: Wanneer de Glade of Dreams wordt overvallen door de slechte Darktoons roept de Feeënraad Rayman op om het rijk te redden. Maar deze held kan het niet alleen... Samen met zijn beste vriend Globox en twee knappe tovenaars, de Teensies, vormt hij een hilarisch heldenteam dat samen de vrede terug moet brengen voordat hun geliefde thuis een nachtmerrie wordt. Speel Rayman Origins en beleef het magische universum en de legendarische 2D gameplay die wereldwijd de harten van miljoenen fans heeft gestolen... (3DS)
 • Yakuza: Dead Souls: Dead Souls brengt de yakuza terug naar Kamurocho, het beroemde red light district van Tokio, dat wordt aangevallen door horden zombies. Spelers nemen het niet alleen op tegen legers van ondoden en ongelooflijk sterke mutanten; de verraderlijke Japanse onderwereld is al net zo genadeloos. Bekijk alles door de ogen van vier van de meest gerespecteerde leden van de serie en zie hoe loyaliteit met de dag verandert terwijl de lijn tussen vriend en vijand dunner wordt. (PS3)

21 maart

 • Rayman 3 HD: Een van Ubisoft's meest geprezen series is ongetwijfeld de Rayman-serie. De kerel zonder armen of benen en zijn helikopterkuif wist het hart van vele gamers te stelen. Dat had Ubisoft zelf ook door gezien de talloze ports van Rayman 2. Het duurde lang, maar eindelijk hebben ze eens de stap gezet om ook het derde deel te remaken, en dat volledig in HD! (Xbox 360, PS3)

22 maart

 

 

23 maart

 • Armored Core V: De Armored Core-serie is bekend in het mech genre vanwege de intense één tegen één gevechten en het vermogen om de mechs naar eigen smaak aan te passen. Deel vijf zal de serie revolutioneren met meer content dan de vorige games, een compleet nieuw universum en een robuuste offline mode. Daarnaast is de online mode compleet vernieuwd en ligt de focus op massale gevechten tussen teams van mechs. (Xbox 360, PS3)
 • Kid Icarus: Uprising: De held, Pit, krijgt in dit spel de hulp van de godin Palutena, die hem het vermogen schenkt om te vliegen, al is het maar voor periodes van vijf minuten. Dankzij dit geschenk kan Pit door de lucht zweven, terwijl hij zwermen aan vijanden neerschiet voor hij land en het op de grong opneemt tegen Medusas leger van de onderwereld. (3DS)
 • Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure (Xbox 360)
 • Ninja Gaiden 3 (Xbox 360, PS3)
 • Pokepark 2: Wonder’s Beyond (Wii)
 • Resident Evil: Operation Raccoon City: Deze game is een third-person team based shooter die zich afspeelt in het duistere en sinistere universum van Resident Evil. Duik na de virusuitbraak in Raccoon City in een driehoeksstrijd tussen U.S.S. (Umbrella Security Service), US Special Ops en de geïnfecteerden. Spelers nemen het dus niet alleen op tegen Umbrella of de US Special Ops maar krijgen ook te maken met een onvoorspelbare derde partij. (Xbox 360, PS3)
 • Total War - Shogun 2: Fall of the Samurai: De op zichzelf staande uitbreiding voor het bekroonde Total War - Shogun 2 verkent het conflict tussen de keizerlijke troon en het laatste shogunaat in het Japan van de 19e eeuw, 400 jaar na de gebeurtenissen in het originele spel een dramatische botsing tussen de traditionele samoeraicultuur en de explosieve kracht van modern wapentuig. Leid het oude Japan naar het moderne tijdperk als de komst van Amerika, Groot-Brittannië en Frankrijk tot een meedogenloze burgeroorlog leidt die de toekomst van het land bepaalt. (pc)

29 maart

 

 

30 maart

 • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm: Huisontwikkelaar van de Naruto serie, CyberConnect2, is terug met het nieuwste deel in de Naruto Shippuden serie. In Naruto Shippuden - Ultimate Ninja Generations is het voor het eerst mogelijk om met Naruto karakters te vechten uit iedere Naruto saga. Hierdoor zul je met meer personages uit de Naruto reeks kunnen vechten dan ooit tevoren. Fans kunnen talloze online en offline gevechten aangaan, tegen of met vrienden. Tel de prachtige animaties die identiek zijn aan de originele anime serie en de Japanse voiceovers hier bij op, en je hebt een Naruto game waar de fans wederom op hun wenken bediend worden. (Xbox 360, PS3)
 • Ridge Racer: Unbounded: Ridge Racer komt terug, en hoe. Misschien niet zoals je Ridge Racer gewend bent, maar wel harder dan ooit met unieke gameplay elementen zoals je nooit eerder hebt gezien. In Ridge Racer Unbounded verken je een kant die je nooit eerder hebt gezien in het Ridge Racer universum. Agressief rijden, tegenstanders van de baan racen en letterlijk door gebouwen heen racen, daar draait Unbounded om. Daarnaast kent de game een uitgebreide multiplayermode en een unieke City Creation-mode waar je zelf je eigen unieke baan kunt maken en delen met je vrienden. (Xbox 360, PS3, pc)
 • Warriors Orochi 3 (Xbox 360, PS3)

Conclusie


Met toppers als SSX, Mass Effect 3 en nog heel wat meer kan iedereen dus het geld deze maand opnieuw laten rollen. Wie nog twijfelt om enkele pre-orders te plaatsen, kan zoals gewoonlijk uitkijken naar onze reviews.

 
Pagina:
1 100% rep

filipo zegt op 07/03/2012 10:53   [?]

  Rating 0 16+ 16+
voor mij deze maand Unit 13
2 100% rep

Jona zegt op 07/03/2012 10:54   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Voor mij is het deze maand maar beperkt tot vier items: Mass Effect 3, FIFA Street, KoA: Reckoning DLC 'The Legend of Dead Kel' en Rayman: Origins. Dit zal me weeral wat uren entertainment geven voor deze maand.
3 100% rep

Anopheles zegt op 07/03/2012 10:58   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Ik kijk wel uit naar Yakuza en uiteraard Mass Effect 3 !!
4 100% rep

Dj Sephiroth zegt op 07/03/2012 11:07   [?]

  Rating 0 16+ 16+
btw Assassin's Creed Revelations Ottoman Edition komt op 30 maart uit

voor mense die AC revelations nog niet hebben ^^
4.1 100% rep

Jona zegt op 07/03/2012 11:14   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Wat is de inhoud van de Assassin's Creed Revelations Ottoman Edition?
4.2 100% rep

Dj Sephiroth zegt op 07/03/2012 20:23   [?]

  Rating 1 16+ 16+
game + alle DLC
5 100% rep

Alpine zegt op 07/03/2012 12:00   [?]

  Rating 5 16+ 16+
Kzou die titels wel in het vet zetten precies.
Ik twijfel nog over Mass Effect 3 dat zag er op twitch tv niet slecht uit gisteren.
6 100% rep

electromusic zegt op 07/03/2012 12:49   [?]

  Rating 0 16+ 16+
veel releases blijkbaar . zit helaas niets voor mij tussen
7 100% rep

laksipar zegt op 07/03/2012 13:04   [?]

  Rating 0 16+ 16+
FIFA STREET! SSX is ook wel vet, maar ga een beetje sparen
8 100% rep

Y@nnick. zegt op 07/03/2012 13:25   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Voor mij worden het Journey en Rayman 3 HD
9 100% rep

Tryplon zegt op 07/03/2012 15:15   [?]

  Rating 0 16+ 16+
ME3, Fifa street en Naruto UNS Generations!! Maart is duurder dan November, dat gebeurt niet veel :o
10 100% rep

obssession zegt op 07/03/2012 15:21   [?]

  Rating 1 16+ 16+
Mass effect 3 en journey, later resident evil en silent hill in sales. btw mooi initiatief zo een releaselijst met korte inhoud weergeven.
11 100% rep

prehedictes zegt op 07/03/2012 15:41   [?]

  Rating 0 16+ 16+
mass effect 3 en fall of the samurai
12 100% rep

8888ntn zegt op 07/03/2012 18:30   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Al die Street-spin-offs van EA trekken op niks.
13 100% rep

Timoca zegt op 07/03/2012 19:36   [?]

  Rating 1 16+ 16+
niks speciaals ..
14 100% rep

frankievic zegt op 07/03/2012 20:30   [?]

  Rating 0 16+ 16+
voor mij streetfighter vs tekken en fifa street
15 100% rep

Kreative88 zegt op 08/03/2012 8:11   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Al sinds Skyrim niets interessants meer .
15.1 100% rep

kim gillissen zegt op 16/03/2012 7:05   [?]

  Rating 0 16+ 16+
voor iedereen die ME3 wil kopen, ik hoop dat ge weet wat ge doet, want er is zware kritiek op gekomen zoals: dat ge online spelen voor punten te halen zodat ge een beter einde kunt unlocked en dan zijn alle eindes nog eens enorm belabbert.

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Pagina:
Nieuw camerastandpunt in FIFA 15

screenshot of the day

8.4

0

Wat zal het worden dit jaar?FIFA 15 PES 2015 Allebei Voetbal? Ik word daar zo moe van.
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website